Radio Playback Media

Radio Playback Media ejes og drives af John og Bente Bekker under selskabet Radio Playback ApS. Playback Media består af web-radiostationerne Radio Playback og Radio Playback Rock. Førstnævnte kom i luften i 2014 og er moderskibet med fokus på primært pop og hitlistemusikken. Radio Playback Rock er lillesøsteren og startede i 2018.

ARTIST | BAND PROMOTION

Playback Rock Band Promotion

Vi støtter og promoverer nye kunstnere og samarbejder også med journalister og fotografer fra ‘Metal-A-Day’ til interviews og anmeldelser.
Send din musik til production & promotion manager Niels ‘Iffer’ Wøhlk på mail iffer@radioplayback.dk som Mp3 format (Minimum 320 kbps) eller Wave/Flac. Brug gerne WeTransfer/Dropbox o.l.

HVAD SKER DER NÅR I MODTAGER?
Produktionsteamet lytter og så objektivt som muligt til alle nye indsendte singler og albums med hensyn til potentiel popularitet overfor massepublikummet som det første. Produktionsteamet anbefaler ABC-rotation, og om musikken er bedst egnet til specielle programmer. Kunstnerens popularitet betragtes subjektivt, da vi mener, det er musikken, der er afsenderen, og at vi ønsker at ramme lyttere, der elsker rockmusik i mange genrer. Vi spiller ikke alle hjørner af rockgenren, men vi kan godt lide at udforske – også uden for Danmarks grænser.

Det er vores DJs der bestemmer om de vil spillel musikken. Top10-rotation er tilgængelig på vores hjemmeside for nye samt anbefalet sange, ligesom vi laver band promo på de sociale medier m.m.
Du vil altid få feedback fra os. Vi glæder os til at høre mere!

Klassikere & Kanonfede Rockhits
Dansk Rock Service

Kontakt Os | Salg | Sponsor

Playback Rock Microphone

Radio Playback Media
Copenhagen, Denmark
VAT. 39170450
www.radioplayback.dk
www.radioplaybackrock.dk

Vil du sponsorere udsendelser eller have din reklame på Radio Playback Rock?

Kontakt John Bekker, tel. 2715 0947

Playback Sponsor