Badass Nr.1 Rock Podcasts med Radio Playback Rock & Metal A Day

Når muligheden og tiden hertil byder sig leverer vi anmeldelser, reviews og Podcasts fra Rockscenen.
Vi samarbejder også med Metal A Day
Scroll down, læs og hør mere

ANMELDELSE: ★★★★★
H.E.A.T – H.E.A.T II

Podcasts 05-07-2020: Utæmmelig energi!
Der er i den grad skabt fart på svenske H.E.A.T gennem de seneste år. Deres koncerter har skabt en god succes og publikum synes faktisk rigtig godt om de her gutter. De er dannet i 2008 i Upplands Västby lige udenfor Stockholm…

ANMELDELSE: ★★★★☆
Stormtroopers of love – Death, Rattle..and roll

Stormtroopers of love

20-06-2020: Voldligt absurd sexet blodigt teater af sort psykotisk humor! Det er egentlig overskriften der samler sig omkring bandet med det mærkværdige regnbueklingende navn ’Stormtroopers of love’ der har udgivet deres første EP ’Death, rattle..and roll’.Bandet er pure dansk med erfarne musikere der tydeligvis kender deres bagkatalog af rockgenrens mange gemmer. De har….

BAD BUSINESS INTERVIEW

Bad Bsuness Interview Podcast24-12-2019: Oprindeligt fra 1988 og gendannet for nogle år siden. Hard Rock orkestret Bad Business er ude med nyt album ‘Last Call for Rock N Roll’ og starter 2020 ud med koncerter og festivaler. Vi talte med 3 af bandets 5 medlemmer om deres historie, nutid og fremtid krydret med nogle fede nr. fra pladen.

  • Symfoni, øl og landevej..

  • Boyband eller Motocross..

  • Hvad findes der på den private playliste?

CEONEO PORTRÆT

30-05-2019: Med 12 år pPodcastså bagen startede Alan Binau i front for CEONEO, der netop har udgivet deres 4. album, deres Danmarks turne ved Corona i Borup den 29. maj 2019. Vi fik en snak med ham efter koncerten, og fortæller her kort deres historie.

  • Vi kommer fra Florida..
  • Hvorfor Midtsjælland?

  • Valg af underbukser?

AC/DC portræt

Podcasts29-10-2014: AC/DC er et hard rock-band, som blev dannet i Sydney, Australien i 1973 af brødrene Angus og Malcolm Young. AC/DC har solgt mere end 200 millioner album verden over. I efteråret 2014 lavede tidl. vært på Radio Playback dette portræt hvor du kan høre deres historie og fantastiske musik.

  • Hvor stammer AC/DC navnet fra?

  • Den internationale succes med døden til følge..

  • Rock or Bust

Metal A Day Anmeldelser